lördag 8 januari 2011

Indian Zilver ox

Mariette som jag köpte Hälge av rider han när hon visar han för mej....

5 kommentarer:

  1. Hhhuuaaa.....nästan så man blir rädd...Tur för Hälge att han har kommit till ngn som inte e så rädd för han som hon faktiskt var!Inte samma häst nu som då.

    SvaraRadera
  2. Jag är då glad att jag hittade han,hon var nog lite för rädd hoppas att det går bättre för henne med den nua hästen.Hälge har ju blivit en riktig pärla men han har väl lite till att lära,men det kommer väl :)

    SvaraRadera
  3. Måste säga att Zilver verkligen har blivit jättefin. Kul att det går så bra för er. Vill bara säga att jag inte var rädd för hästen. När jag visade honom för Isa så hade jag knappt ridit honom själv de sista 2 månaderna, hade hjälp av en annan tjej pga att min nya häst hade kommit. Dessutom hade han någon vecka tidigare fått en kraftig spark på skenan bak.
    När jag fick honom gick det inte ens att lägga på ett täcke. Det tog mer än 10 min att bara få honom att stå still vid uppsittning, så jag har verkligen kämpat med honom.
    Mvh Mariette, ridlärare och ryttare sedan 1977.

    SvaraRadera
  4. ojoj, han vnkar inte haserna ngt alls, han ser mkt mjukare ut nu för tiden Isa :-) men araber kan ju vara som dom är också...håller man igång dom regelbundet så blir dom mjukare i gången...syns så tydligt på dom när dom stått en tid eller inte blivit lösgjorda att dom kan se ut så där...men han ser ju väldans snäll ut! :-) precis som våran chadden,,,mvh Anette
    http://dressyrteamet.se

    SvaraRadera
  5. Ja Araber är ju som dom är har man dom med sej har man en riktig vän som gör allt för att vara till lags.Ja han har ju blivit mycket mera lösgjord men vi har ju ridit han så att han kan slppna av rätt bra numera men det händer ibland att han blir spänd och inte så go att rida på men väldigt sällan,han är väldig arbetsvillig alltid lika glad att bli riden lika gärna i ridhuset som ute i skogen,ha de bra Isa

    SvaraRadera