lördag 24 april 2010

Nya Hästen ! Indian Zilver.

Äntligen har jag kommit in på bloggen,hade sölat bort lösenordet,minnet e ju inte på topp precis =).Nu har jag fått köpt mej en häst som heter Indian Zilver och är en sex år gamal Fullblodsarab, valack ,han är utbildad till dressyr,158cm hög.Tyvär så skadade han sej i transporten hem,skrapade upp ryggen och ett sår på bakbenet,men det har börjat att läka men det blir nog ingen ridning på några veckor ännu,men vi får ju ut att promenera och lära känna varandra,så det blir nog ändå en bra start för oss båda.

4 kommentarer:

  1. Äntligen Isa.Hoppas nu att du blir nöjd med honom men det tror jag nog.Araben är ju den dom vi gamlingar tycker om.Dom är ju lite speciella.Tycker han ska kallas Indy.Kram Ulla.

    SvaraRadera
  2. Den här blir trevlig när du hullat och musklat på den..I form kommer den så småningom..Jag har ju sett den idag in real life..Han är jättefin..Synd vi inte fick bild på han där han stod på kullen..Riktigt vacker häst..:)) BM.

    SvaraRadera
  3. Ni kommer att bli ett bra team när du har fått lärt känna han,han e verkligen en trevlig häst;))

    SvaraRadera
  4. Ja Ulla Indy e inte helt fel,Tack B-M han blir säkert bättre när han får lite mer hull på kroppen så att han har något att bygga musklerna av.Isa

    SvaraRadera